GENEL

ERP NEDİR? ŞİRKETİMİZE NE KAZANDIRIR?

ERP (Enterprise Resource Planning) yazılımları, işletmelerin tüm kaynaklarını yönetmelerine yardımcı olan yazılımlardır. Bu kaynaklar arasında finansal kaynaklar, üretim kaynakları, insan kaynakları ve satın alma gibi birçok öğe bulunur.

Bir işletmenin ölçeği ne olursa olsun, çalışanların farklı görev ve sorumlulukları vardır. Bu görevlerden herhangi birinin, herhangi bir nedenle aksaması durumunda işletmenin tamamını olumsuz etkileyecek sonuçlar ortaya çıkabilir. Kurumsal Kaynak Planlama (ERP programı) tüm çalışanların ve tüm görevlerin merkezi bir noktadan ve otomatize edilmiş şekilde yönetilmesini sağlar. Bu sayede işletmedeki tüm kaynaklar ve süreçler etkili şekilde kontrol edilir, insan kaynaklı hatalar ortadan kalkar, zaman ve maliyet tasarrufu elde edilir.

HANGİ İŞLETMELER ERP KULLANABİLİR?

Mikro işletmelerden büyük ölçekli işletmelere kadar her ölçekten firma ERP programı ile iş süreçlerini iyileştirip verimlilik artışı sağlayabilir. Netsim ERP portföyünde, farklı ihtiyaçlara göre tasarlanmış farklı çözümler bulunmaktadır.

ERP SEÇERKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR?

ERP programı seçimi, işletmelerin geleceğini şekillendirecek kritik bir karardır. Öncelikle işletmenin ihtiyaçlarını ve geliştirilmesi gereken alanları doğru şekilde belirlemek ve buna göre tercih yapmak gerekir. Mevcut ihtiyaçları karşılamanın yanı sıra, gelecekte oluşabilecek ihtiyaçları da karşılayabilecek esneklikte, modüler bir ERP programının seçilmesi önemlidir. Uygulamanın devamlılığı, destek garantisi, yerel koşullara uygunluk, güncel mevzuata uyum gibi özellikler sunan ve lokal pazarı iyi tanıyan bir markanın tercih edilmesi, ERP’den maksimum verim alınmasını sağlayacaktır.

ERP SİSTEMLERİNİN İŞLETMEYE FAYDALARI NELERDİR?

ERP yazılımları işletmeler için birçok fayda sağlar:

Verimliliği artırır: ERP yazılımları, işletmelerin tüm departmanları arasında bilgi akışını hızlandırarak, verimliliği artırır. Örneğin, bir üretim departmanında üretilen ürünlerin stokları satış departmanı tarafından takip edilebilir.

Maliyetleri azaltır: ERP yazılımları, işletmelerin iş süreçlerini otomatikleştirir ve manual işlemleri azaltır. Bu sayede maliyetler azalır.

İşlemleri hızlandırır: ERP yazılımları, tüm işlemlerin tek bir sistem üzerinden yönetilmesine olanak sağlar. Bu sayede işlemler çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir.

İşletmelerin esnekliğini artırır: ERP yazılımları, işletmelerin pazara ve müşteri ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde cevap verebilecekleri esnek yapılar oluşturur.

İşletmelerin kararlarını destekler: ERP yazılımları, işletmelerin tüm verilerinin tek bir noktada toplanmasını ve anlık olarak raporlanmasını sağlar. Bu sayede işletmelerin kararlarını verirken daha bilinçli ve doğru kararlar verebilirler.

NETSİM ERP ÜRÜMLERİ AVANTAJLARI NELERDİR?
30 yılı aşkın bir süredir, gelişmekte olan siber güvenlik tehditlerine karşı anında ve kapsamlı koruma sağlayan endüstri lideri IT güvenlik yazılımı ve hizmetleri geliştiriyoruz.
1-NETSİM OFİSNET UYGULAMASI:OFİSNET
İşletmenizin ihtiyaçları doğrultusunda çözümler sunarak, iş süreçlerinizin tek noktadan yönetimini sağlayın.
Ofisnet; esnek, bütünleşik ve parametrik yapısıyla iş süreçlerinizde verimliliği arttırmaya yardımcı olur. Ticari işlemlerle birlikte; kapsamlı ürün özellikleri, öğrenim ve kullanım kolaylığı, geniş kullanıcı tabanı ve birçok sektöre cevap veren uyarlanabilir özel çözümler sunar.
2-NETSİM N-4 UYGULAMASI:N4
İşletmenizin sürekliliğini sağlayarak, büyüme hızınızı arttırın ve sektörde öne geçin.
Yeni nesil teknoloji kullanılarak oluşturulan N4; işletmenizin ihtiyaçlarını karşılayan özelleştirilebilir yapısıyla büyümenize yardımcı çözümler sunar.
İşletmenizin iş süreçlerinde tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak teknolojilerle; Mesh Network, IOT, İş Zekâsı, Big Data alanlarındaki gereksinimleriniz için N4 ile yanınızdayız.
3-NETSİM T-4 UYGULAMASI:
Sektöre yönelik başarılı çözümler üreterek, ticari yönetim kolaylığı ile rekabet avantajı sağlayın.
T4;standart ticari işlemlerle birlikte işletme yapısına yönelik operasyonların tanımlanabildiği, değişen ihtiyaçların kolaylıkla uyarlanabildiği bir sistemdir.
Modüllerle entegre olarak çalışan bütünleşik sistem, ihtiyaçlarınıza cevap vererek işletmenizin gelişimini destekler.
4- NETSİM İK-4 UYGULAMASI:
İşletmenizin İnsan Kaynakları süreçlerini, PDKS ve Bordro işlemlerini her adımda İK4 ile yönetin.
Personellerinizin kariyer hedeflerine ve yetenek yönetimine yardımcı olacak deneyimler sunar. İK4; işe alımdan özlük yönetimine, izin takibinden puantaja kadar tüm süreçleri tek noktadan yöneterek iş gücü, zaman ve maliyet tasarrufu sağlar. Tek platformdan yönetim kolaylığı ile işlemlerinizin kontrolünü sağlayarak, işletmenizin organizasyon yapısını güçlendirir.

İşletmemiz Netsim Yetkili Çözüm Ortağıdır. Netsim Ofisnet ile ilgili Satış ve Destek Konuları için bize yazabilirsiniz. Lütfen iletişim sayfamızdan irtibata geçiniz.

0850 259 23 11 – info@a8.com.tr